Facebook

wtorek, 26 lutego 2013

Kanapki z pastą jajeczną

Składniki:
2 kromki chleba razowego
pomidor
1 jajko
szczypiorek
sól, pieprz
majonez

Wykonanie:
Jajko gotuję na twardo, obieram ze skorupki i studzę.
Następnie kroję je w drobną kostkę i łączę z majonezem.
Dodaję drobno pokrojony szczypiorek.
Doprawiam do smaku solą i pieprzem.
Przygotowaną pastę rozkładam na kromkach razowego chleba.
Posypuję szczypiorkiem i dekoruję pomidorem.

I gotowe!





Zimowe szaleństwa

Kanapki, kanapeczki!

3 komentarze:

  1. Wygląda smakowicie:) Zapraszam do konkursu na naszym blogu :)
    http://coolinarnie.pl/2013/02/4910/konkurs

    OdpowiedzUsuń
  2. Uwielbiam pastę jajeczną! Dawno nie jadłam, dziękuję za przypomnienie o jej istnieniu ;)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny i komentarz ;)